luni, 30 martie 2015

EL


       Și fix atunci când crezi că mai jos de atât nu poți ajunge, când crezi că te-ai lipit de pământ și că nimeni nu o să te mai poată dezlipi. Fix în acel moment în care ți-ai pierdut orice speranță, te-ai săturat de tot și ai de gând să renunți la sentimente, la inima ta, la tot ce ține de fericirea ta, apare un el.  
 Apare acel "EL" care te dezlipește de pământ, te ridică, te scutură, te curată și îți arată orizontul. Îți arată frumusețea lumi, lumea prin ochii lui, când te ține de mână. Îți arată că tot ceea ce te înconjoară e frumos, o frumusețe ce tu înainte nu ai mai văzut-o. Și mai presus de orice îți arată ce frumoasă ești, îți arată că toate defectele tale ce tu le urăști, el le iubește, te face să te simți perfectă. Iar în acel moment în care te ține de mână, simți că zbori, te simți regina tuturor, iar când te i-a în brațe simți că ai fi un înger.  
 Acel "EL" nu apare peste noapte, nu apare atunci când tu îl cauți, dar când te aștepți mai puțin apare. Iar dacă tu, cea care citești balivernele mele ai găsit, un acest "el" care te-a ridicat de jos, ți-a arătat că totul e frumos și care ar face orice pentru tine, ține-l aproape și nu-l lăsa. Oferă-i toată iubirea ta, căci merită. 
  Dar te rog nu te lua după promisiuni, dacă nu îți arată, dacă nu îți dovedește că ar face orice pentru tine, lasă-l. Dacă te privește minute în șir, cu un zâmbet tâmp pe față și cu o față de îndrăgostit, dacă nu se mai satură de îmbrățișarea ta, dacă face pentru tine km pe jos, pe ploaie, pe vânt. Te anunț draga mea că ai găsit un copil în trupul uni om matur. Un copil ce te-ar iubi și ți-ar da și luna de pe cer, doar pentru a fi fericită. Ce ar vrea să te vadă plângând doar de fericire, un copil ce merită totul. Ai găsit acel "EL", te rog ai grijă de el și oferă-i inimă ta, poate alți nu au avut grijă de ea, dar el va avea. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu